Селта - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Селта - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Ла Лига НА ЖИВО: Селта - Реал Мадрид 1:2, Бензема с два гола

2487 0

Тази вечер от 19,30 часа Селта посреща Реал Мадрид в двубой от 30-ия кръг на Ла Лига. Домакините се намират в средата на таблицата след поредица нестабилни резултати, като са далеч и от изпадане, и от зона "евротурнири".

Гостите отиват на "Балаидос" от позицията на все още убедителен лидер в Испания. Те обаче са леко разклатени, след като в последния кръг на първенството загубиха разгромно от Барселона в Ел Класико (0:4). Очаква се "белите" да са още по-мотивирани за успех днес заради тази тежка загуба.

В тима на Карло Анчелоти няма сериозни кадрови проблеми, като в лазарета е само Еден Азар, но той не се появява често на терена. Хубавата новина за "Кралския клуб" е завръщането в състава на голмайстора Карим Бензема. Селта пък ще бъде без опитния Уго Мало тази вечер.

В последния мач между тези два тима Реал Мадрид победи с 5:2. "Белите" са в серия от 26 мача без загуба в гостувания и спечелиха срещу тима от Виго в 7 случая от последните им 8 мача във всички турнири. Двубоят Селта - Реал Мадрид ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички