Считан за върл фен на Реал Мадрид ще свири Ел Класико


Считан за върл фен на Реал Мадрид ще свири Ел Класико
Снимка: Getty Images

1582 0

39-годишният испански арбитър Хуан Мартинес Мунуера ще ръководи битката между Реал Мадрид и Барселона в дербито от 29-ия кръг в Ла Лига. Съдията ще ръководи Ел Класико за втори път в кариерата си, като предишния път бе в края на 2020-а.

Любопитното е, че в Испания Хуан Мунуера е считан за върл фен на Реал Мадрид, както и цялото му семейство. Каталунското издание Sport.es излезе със свое разследване през 2020-а, което бе на челната страница на вестника.

В материала се твърди, че Мунуера е фен на Реал и не е подходящ да ръководи мач на "кралете" точно срещу Барселона, който се явява най-големият враг на "белите". 

На 24 октомври 2020-а Мунуера ръководи двубоя между Барса и Реал на "Камп Ноу", завършил с победа с 1:3 за "белите". След мача Барселона дори имаше жалба срещу съдията. В онзи мач резултатът бе 1:1 до 60-ата минута, когато Мунуера отсъди дузпа след намесата и на ВАР.

В предстоящото Ел Класико Реал Мадрид ще играе в "черно" (ето защо).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички