Шави даде зелена светлина на Барселона за заместник на Роберт Левандовски?


Шави даде зелена светлина на Барселона за заместник на Роберт Левандовски?
Снимка: GettyImages

7676 0

Треньорът на Барселона - Шави, е дал зелена светлина на клуба в опитите да привлекат в редиците си легендата на Кристъл Палас Вилфред Заха.

30-годишният таран бива спряган за заместник на суперзвездата на каталунците Роберт Левандовски. Той ще бъде на разположение като свободен агент в края на сезона, информира "El Nacional".

Заха в Палас

Котдивоарецът има на сметката си изиграни 26 мача с екипа на "орлите" през настоящата кампания, в които записва 7 гола и 3 асистенции. В цялостен план той е същинска легенда на английския тим с 456 срещи, 90 попадения и 76 голови подавания зад гърба си.

Левандовски в Барса

Полският голмайстор от своя страна бе привлечен на "Камп Ноу" миналото лято от Байерн Мюнхен. Оттогава той има записани 29 гола и 7 асистенции в 41 мача във всички турнири с екипа на "блаугранас".

Въпреки добрите цифри за "лос кулес", спекулации относно бъдещето му в Испания не липсват. Именно Заха бива считан като перфектен и най-вероятен негов заместник.

Самият той, освен на каталунците, бива предлаган и на други клубове в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички