Неймар ще получава двойно по-малко, ако се върне в Барселона


Неймар ще получава двойно по-малко, ако се върне в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2642 0

От миналото лято бъдещето на Неймар е сред най-обсъжданите във футболния свят. Още тогава бразилецът искаше да се върне в Барселона, но мечтата му така и не се сбъдна. Сега отново на дневен ред е връщането му на "Камп Ноу".

Според Mundo Deportivo, ако Неймар се завърне в Барселона, то ще трябва да се съгласи да взима почти двойно по-малка заплата от сегашната му.  Съобщава се, че бразилецът печели 52 милиона евро годишно на "Парк де Пренс", както и че първоначално би спечелил „едва половината“ от това, ако се върне в Барса - малко над 20 милиона евро.

Допълва се още, че Пари Сен Жермен предлага на бразилеца нова сделка на стойност 33 млн. паунда годишно - която не включва 12-те милиона паунда годишно, които носи като лице на Националната банка на Катар. Стимулът да се върне в испанския тим обаче е в играта и спечелването на трофеи за Барселона, като с всяко подновяване той ще печели повече. А дали Неймар ще се върне в Каталуня, според доскорошния вицепрезидент на Барса Емили Русо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички