Футболист на ЦСКА е бил желан от Реал и е побеждавал Барселона с Меси, Суарес и Неймар


Футболист на ЦСКА е бил желан от Реал и е побеждавал Барселона с Меси, Суарес и Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

9079 0

Интересна информация за нов в ЦСКА разкри SportLive.bg. Става въпрос за нападателя Адалберто Пеняранда, който дойде на "Армията" под наем за един сезон от английския Уотфорд. Венецуелецът, който има няколко престоя в испанския футбол с екипите на Гранада и Малага, е бил спечелил интереса не на кой да е, а на европейския колос Реал Мадрид.

Това се е случило в периода, в който Пеняранда играе за Малага - сезон 2017/18. Тогава младият футболист записва 16 мача в Ла Лига, като интересното е, че играе и в двата мача срещу Реал, и в двата и срещу Барселона. Не е отбелязал попадение. Срещу мадридчани Малага с венецуелеца в състава пада и в двата мача - 1:2 и 2:3, а той записва общо 140 минути. В тези двубои настоящият играч на ЦСКА играе срещу Кристиано Роналдо и куп други звезди на "белите".

Срещу Барселона игровите минути на нападателя в двата мача са общо 95, но по-интересното са резултатите. В единия Малага губи с 0:2, но в другия побеждава със същия резултат. В състава на каталунците е звездното им тогава трио Меси-Неймар-Суарес, на вратата е Тер Щеген.

Интересно е да се спомене и че венецуелецът е убедил Уотфорд да плати невероятна сума за него, когато го привлича от Удинезе през 2015 година. Става дума за 10,6 милиона евро. В момента трансферната му стойност според transfermartkt.com е 1 милион евро. А каква е историята на друг от новите в ЦСКА - Тибо Вион, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички