Само двама съотборници призовали Меси да не напуска Барселона


Само двама съотборници призовали Меси да не напуска Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2320 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси не е получил подкрепа, нито съвет от по-голямата част от съотборниците си, след като стана ясно, че иска да напусне. Само двама от колегите на аржентинеца са нарушили "глухата тишина", паднала на "Камп ноу" след разтърсващата новина. Това са добрият приятел на Меси Луис Суарес и халфът Артуро Видал, твърди "Sky Sports".

Изданието не уточнява по какъв начин точно са изключение Видал и Суарес, но издания, които цитират "Sky Sports", пишат, че те са обявили на суперзвездата, че трябва да остане на "Камп ноу". Източникът обяснява, че уругваецът и чилиецът са в позиция, подобна на тази, в която беше Меси - пред напускане са, но то е, защото са нежелани от новия треньор Роналд Куман.

"Останалите, включително тези от най-близкия кръг на Меси като Бускетс и Пике, запазиха мълчание", отбелязва "Sky Sports". Суперзвездата дебютира за Барселона през сезон 2003/04 и оттогава досега изигра 731 мача и вкара 634 гола за каталунския клуб. Междувременно стана ясно, че Меси може да се откаже от капитанската лента в тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички