Росел за случая "Негрейра": Барселона бе обвинен в убийство, а не се знае къде е тялото


Росел за случая "Негрейра": Барселона бе обвинен в убийство, а не се знае къде е тялото
Снимка: Getty Images/Guliver

982 0

Бившият президент на Барселона - Сандро Росел, коментира скандала с бившия вицепрезидент на съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негрейра. Клубът е обвиняван, че е плащал подкупи на въпросния бивш рефер, а това се е случвало както по времето на Росел, така и при Хосеп Мария Бартомеу.

Обвинен по случая е и синът на Негрейра, а решение по него ще се вземе от деветима съдебни заседатели. Росеп призова да му бъде показан мач, в който Барселона е спечелил благодарение на съдийството, по негово време.

"Имахме Меси, Бускетс, Алба, Иниеста, Шави, Пеп на пейката, после Тито (Виланова, б.а.)... Мисля, че е много глупаво да се говори, че сме побеждавали благодарение на Негрейра. И е много глупаво да се каже, че е бил държавен служител.

Испанската кралска футболна федерация вече заяви, че няма влияние върху съдиите. Повдигнати са ни обвинения в убийство, но не се знае къде е тялото на убития. Покажете ми мач, в който съдията ни е помогнал!

Мога да покажа много мачове, в които те не ни помогнаха. Загубихме Ла Лига в последния кръг заради грешка, призната от съдията", заяви той в интервю за "RAC1". Заради скандала с Негрейра Барселона дори можел да стигне до фалит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички