Съдът в Испания взе решение по отношение на Кристиано Роналдо и укриването на данъци


Съдът в Испания взе решение по отношение на Кристиано Роналдо и укриването на данъци
Снимка: Guliver/GettyImages

2250 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо стигна до споразумение със съда в Мадрид по отношение на казуса с укриването на данъци. Португалецът се съгласи да заплати санкция в размер на 18,8 млн. евро, а освен това португалецът подлежи на 23 месеца условна присъда.

Съдебното заседание продължи само няколко минути, като нападателят прие без възражения сделката, която му бе предложена. Кристиано се появи пред многобройните медии пред съда с широка усмивка и спокойствие по отношение на делото.

Той пристигна заедно със своята половинка Джорджина, като това се случи само няколко часа след успеха на Ювентус с 3:0 срещу Киево. Обвиненията към него са, че е укрил 14,7 млн. евро от имиджови прави за периода между 2011 и 2014 година.

При напускането на залата журналистите запитаха Роналдо дали всичко е наред, а отговорът на португалеца бе еднозначен: "Всичко е перфектно, разбира се." По всяка вероятност присъдата на португалеца няма да го доведе въобще до престой в затвора, тъй като в Испания обикновено присъди под две години водят единствено до пробация.

Кои играчи бележат най-често в топ първенствата на Европа - вижте топ 10 тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички