Реал Мадрид готов да включи свой играч в сделката за звезда на Тотнъм


Реал Мадрид готов да включи свой играч в сделката за звезда на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2711 0

Реал Мадрид ще опита нов подход в опитите си да привлече една от трансферните си цели. "Белия балет" иска да привлече звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен, като този път включва в сделката и Хамес Родригес, който е под наем в Байерн Мюнхен. 

Според AS от "Кралския клуб" очакват да видят каква ще бъде посатвената цена на Ериксен от боса на "шпорите" Даниел Леви. Надеждите на мадридчани са, че тя може да бъде свалена, ако колумбийският полузащитник бъде включен в сделката. Наемът му в Байерн приключва лятото и е по-вероятно баварците да не се възползват от опцията му за закупуване.  

През настоящата кампания не е особено убедителен там, като има 12 мача и само веднъж е изиграл пълни 90 минути. Влияние оказа и травмата, която имаше. Иначе по-рано излезе информация за Ериксен, че играчът е далеч от споразумяване за нов договор с "шпорите", като договорът му изтича през юни 2020 година. Източник на изданието на твърди, че преговорите са започнали преди известно време, но няма нищо оптимистично в тях и би се стигнало много трудно до споразумение. Повече подробности може да видите в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички