Роналд Куман: Не съм говорил много с Лапорта, но трябва да се срещнем


Роналд Куман: Не съм говорил много с Лапорта, но трябва да се срещнем
Снимка: Getty Images/Guliver

738 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман разкри, че все още не е водил задълбочени разговори с новия президент на клуба Жоан Лапорта, но скоро ще го сторят. Както е известно, преди седмица Лапорта спечели президентските избори и е новият силен човек на "Камп Ноу".

"Не съм говорил много с Лапорта. По време на пътуването до Париж разговаряхме накратко за някои неща, но трябва да се срещнем, за да говорим по-задълбочено. Сега не е времето до обсъждам тази тема, защото това са клубни неща", заяви Роналд Куман на пресконференция преди домакинството на Уеска в понеделник вечер.

Куман заяви още, че не се притеснява от слуховете в пресата, че може да бъде заменен от Юлиан Нагелсман през лятото. "Не мога да обсъждам всички имена на треньори или играчи, които журналистите споменават. Това е за пресата. Вие трябва да пълните страниците на вестниците всеки ден, което не е толкова лесно. Аз имам договор", каза Куман.

Междувременно стана ясно, че Роналд Куман не иска Ерлинг Холанд в Барселона, а друг нападател, с когото е работил (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички