Куман не иска Холанд в Барса, а нападател, с когото е работил


Куман не иска Холанд в Барса, а нападател, с когото е работил
Снимка: Getty Images/Guliver

968 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман има предпочитания към нападателя, с който клубът иска да се подсили през лятото. Нидерландецът иска да види в отбора си Ромелу Лукаку от Интер, а не 20-годишния Ерлинг Холанд, за когото се твърди, че е трансферна цел на новото клубно ръководство. Това обяви журналистът Франсеск Агияр в Туитър.

Новият президент на каталунците Жоан Лапорта не споделя позицията на 57-годишния треньор. Той смята да привлече норвежкия вундеркинд през лятото. В същото време Интер не иска да се разделя с Лукаку. Белгиецът и Куман се познават от съвместната си работа в Евертън.

В същото време вестник "Спорт" съобщава, че новото ръководство на Барселона е взело решение да продължи да разчита на Куман на треньорския пост. След отпадането в 1/8-финалите на Шампионска лига от ПСЖ се заговори, че клубът ще се раздели с нидерландеца в края на сезона. Заговори се и за евентуални негови заместници - вижте ги ТУК и ТУК. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички