Роналд Куман разпиля Лапорта за управлението на Барселона и разкри бъдещето на Меси


Роналд Куман разпиля Лапорта за управлението на Барселона и разкри бъдещето на Меси
Снимка: GettyImages

3416 0

Легендата на Барселона - Роналд Куман, отново изрази негативно мнение по адрес на бившия си клуб. Пред ESPN той коментира водещите теми около клуба - завръщането на Лионел Меси и реновирането на "Камп Ноу".

Нидерландският специалист обаче не изглежда оптимист за завръщането на аржентинеца в Барселона, като това ще бъде повлияно от някои фактори. Именно и Куман бе последният наставник на легендата преди да напусне посока ПСЖ.

Мнението на Лапорта

"Не мисля, че Меси ще се върне в Барселона. Бускетс ще напусне, Жорди Алба също няма да остане, а тези тримата са добри приятели. Няма да се изненадам, ако отидат в Маями или Саудитска Арабия заедно.

Лапорта иска да спаси имиджа си, защото е известен като човека, който е позволил на Меси да напусне.

Изненадва ме да видя как Барселона ще реновира стадиона си, как продължава, въпреки че има толкова много дългове. Играчите трябва да продължат да дават пари, трябва да приемат по-нисък договор от нормалното", разочарован е недерландецът от сделките, постигани на "Камп Ноу".

Вижте прогнозата на боса на Ла Лига за завръщането на Меси в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички