Еспаньол - Барселона по ТВ: Къде да гледаме шампионския мач на каталунците?


Еспаньол - Барселона по ТВ: Къде да гледаме шампионския мач на каталунците?
Снимка: GettyImages

3280 0

Еспаньол може да има "късмета" да види градския си съперник Барселона с титла в ръце насред своя дом в 34-ия кръг на Ла Лига. "Папагалчетата" приемат каталунците в мач, в който титлата на каталунците е последна грижа за Диего Мартинес и неговите възпитаници.

Развръзката за Еспаньол

Единствената цел пред домакините, въпреки името и устрема на съперника, ще бъдат 3-те точки. Те са изключително важни предвид позицията на тима в класирането. "Бяло-сините" са предпоследни в таблицата с актив от 31 точки. Те обаче са достатъчни да съхранят надеждите на отбора, който е на едва 4 пункта от излизане от неприятната зона.

Решаващият мач за Барса?

На пътя им застава решеният да вдигне високо трофея състав на "блаугранас". Победа днес ще означава, че Испания има своя нов шампион. "Лос кулес" не се борят на повече фронтове и всички мисли са съсредоточени върху това да доиграят кампанията спокойно, зарадвайки привържениците си с поредния трофей във витрината на "Камп Ноу".

Еспаньол - Барселона в исторически план

Последният мач между тези два съперника се състоя в последния ден от миналата година - 31.12. Той завърши при резултат 1:1. В историята те са се срещали 61 пъти. В 39 от тях каталунците си тръгват като победители срещу само 5 успеха за противника. 17 от срещите завършват наравно.

Къде да гледаме двубоя?

Мачът между "блаугранас" и "папагалчетата" е с начален час 22:00 ч. Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на Макс Спорт 4. Ако нямате възможност да гледате, то може да проследите срещата Еспаньол - Барселона НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички