Роналд Куман продължава да настоява за привличането на нов нападател


Роналд Куман продължава да настоява за привличането на нов нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1266 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман продължава да настоява за привличането на нов централен нападател през януарския трансферен прозорец.

"Не е необходимо да повтарям казаното от мен в началото на сезона, че имаме нужда от някой на върха на атаката, за да имаме повече конкуренция, да имаме по-голяма ефективност, но това зависи от много неща", коментира Куман след трудния успех на каталунците с 1:0 като гост на Уеска.

Нидерландският специалист иска отборът му да се подобри в последния пас, в създаването и реализирането на опасностите пред съперниковата врата. "Много съм щастлив от гола на Френки. Педри и Усман също излязоха на няколко ситуации. Дембеле демонстрира много добра игра. Той трябва да задържи това ниво и дори да подобри формата си".

"Този месец е много важен за нашите цели. Предстоят ни много гостувания. Ако побеждаваме, зависим от резултатите на другите. Не е лесно да печелим далече от дома. Все пак може да намалим изоставането, ако побеждаваме. Срещу Уеска играхме силно и бяхме съсредоточени. Това е основата, от която се нуждаем. Трябва да подобряваме играта си особено без топка", каза още Роналд Куман. Повече за победата на Барселона срещу Уеска - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички