Суарес разкри жестоките думи, с които бе отпратен от Барселона


Суарес разкри жестоките думи, с които бе отпратен от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1795 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Луис Суарес отново говори за раздялата си с клуба на своето сърце - Барселона. Това се случи през миналата есен. След като премина в Атлетико, уругваецът играе дори по-добре от предишния сезон на "Камп ноу".

"От една страна, исках да напусна, защото след всичко, което преживях в Барселона, с мен се отнесоха така. Най-трудното е, когато имаш семейство, което е свикнало за 6 години да живее на едно място. Може би най-трудното беше да обясня местенето на децата, които имат свои приятели в Барселона, свои навици. особено в условията на пандемия и всички трудности с комуникацията тук, в Мадрид", започна нападателят, цитиран от "Франс Футбол".

"Това усложнява всичко, трябва да останеш вкъщи, защото децата не могат да ходят на извънкласни занимания. Те загубиха приятели, както и семейството на моята съпруга остана в Барселона. Но трябва да гледаме и положителните аспекти. Не можех да бъда щастлив там, където вече не разчитаха на мен. Сега семейството ми знае, че съм щастлив и това е най-важното", допълни звездата.

"Това, което най-много не ми хареса, е, че ръководителите на Барселона ми казаха, че съм стар, че повече не мога да играя на високо ниво и не отговарям на нивото на топклуб. Това наистина не ми хареса", завърши Суарес. А как Димитър Бербатов коментира случилото се между нападателя и Барселона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички