Роналд Куман извади един от най-големите таланти на Барселона от състава


Роналд Куман извади един от най-големите таланти на Барселона от състава
Снимка: Guliver/GettyImages

1804 0

Новият старши треньор на Барселона Роналд Куман прави поредната промяна в състава на отбора за сезона в Ла Лига, но ходът му изглежда изненадващ и със сигурност ще ядоса феновете на тима. Той е информирал Рики Пуч, че няма изобщо да разчита на него през новия сезон и е свободен да си търси нов отбор до края на трансферния прозорец през октомври, информира Rac1. 

21-годишният талант от "Ла Масиа" е считан за един от най-обещаващите таланти и записа много добри мачове през последния сезон на "блауграна". Той беше включен 11 пъти в състава за мачовете от Ла Лига, оставяйки отлични впечатления с пасовете си и бързите решения, взимани в средата на терена. Той записа и две асистенции. 

Въпреки това Куман го е информирал, че няма да разчита на него, въпреки че очакванията бяха, че именно той ще е от важните играчи в тима за преизграждането на състава след слабия изминал сезон, в който каталунците не спечелиха нищо. Куман обаче има други планове за своята халфова линия. 

Както е известно, нидерландският треньор се надява да вземе нови нападател и халф, но за целта трябва да съкрати сериозно настоящия състав, в който има над 30 играчи. Целта е Барселона да финансира входящи трансфери с напускането на играчи от настоящия отбор и, при напускане на Пуч, Куман може да се насочи отново към трансферна цел №1 в своя списък

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички