Отбор от Чемпиъншип отказа предложение от Барселона


Отбор от Чемпиъншип отказа предложение от Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1413 0

Изпадналият от Висшата лига тим на Норич е отказал оферта от Барселона за бранителя Макс Аарънс. Младежкият национал е договорил личните си условия с каталунците, които пожелали да го вземат под наем.

Сделката обаче пропаднала, тъй като „канарчетата“ не са готови да пуснат Аарънс при положение, че в сделката не е включена опция за откупуване след края на периода му под наем на „Камп Ноу“. Въпреки че Норич изпадна от Висшата лига през миналата кампания, 20-годишният футболист впечатли с изявите си и изигра 40 мача за отбора във всички турнири. По-рано през лятото Аарънс беше свързван с трансфер в немските грандове Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен.

Барселона е в усилено търсене на нов десен бранител. След като не успяха с привличането на Аарънс, каталунците ще се насочат към защитника на Аякс Сержиньо Дест. Роналд Куман обаче ще срещне конкуренция за подписа на десния бек, тъй като още един европейски гранд също е по следите му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички