"Ролята му се промени": Карло Анчелоти отговори на слуховете за Лука Модрич


"Ролята му се промени": Карло Анчелоти отговори на слуховете за Лука Модрич
Снимка: Getty Images

1195 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде своето мнение относно зачестилите спорове за игровото време на легендата на клуба Лука Модрич.

Редица медии излязоха с информацията, че хърватският полузащитник недоволства от все по-редките си изяви на зеления "килим". Това принуди специалиста да каже истината.

Скандали няма

"Когато Лука поднови договора си, всички ние бяхме много щастливи. Ние и Лука. Неговата роля се промени през първите няколко седмици на сезона, тъй като стартира едва един мач", започна Анчелоти, цитиран от "Managing Madrid" и продължи.

"Това се случва, когато давам на младите повече минути. Сега програмата ни е по-натоварена и той ще играе повече и ще е важен. Разбира се, говорил съм за това с него. Може би ще има по-малко минути от предходните сезони, защото има великолепни футболисти в състава", допълни наставникът.

Кампанията на Модрич

38-годишният халф към момента е взел участие в 4 мача в Ла Лига през новата кампания. Едва 1 от тях обаче той стартира като титуляр. Думите на Анчелоти относно променената му роля загатват, че той желае повече сървенование в редиците си и залага на хърватина да предаде богатия си опит на по-младите нови попълнения.

В същото време треньорът с шеговит коментар обсъди и друг свой възпитаник - Винисиус Жуниор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички