Роберт Морено: Когато се махнах от националния отбор на Испания, игнорирах всички лъжи за мен


Роберт Морено: Когато се махнах от националния отбор на Испания, игнорирах всички лъжи за мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Бившият наставник на националния отбор по футбол на Испания и настоящ такъв на френския Монако - Роберт Морено, си припомня тежките моменти, след като се раздели с "Ла Фурия". Той признава, че се е изолирал и не е обръщал внимание на всички лъжи, които са се изписали за него.

"Когато напуснах националния отбор, това имаше голямо влияние върху мен поради всичко, през което преминавах. Опитах да се изолирам от семейството си по това време. Не слушах нищо, нито четях пресата поради всичко, което се пишеше. Не съм слушал или чел всички лъжи, които се пишеха за мен" - започна той.

"Животът се променя, когато станеш треньор на национален отбор. Когато застанах на тази позиция, първата ми работа бе да стоя възможно най-далеч от медийното пространство - от уважение към цялата ситуация, която бе възникнала преди това, но Испанската федерация поиска да говоря пред пресата. "Ти си национален селекционер, трябва хората да те познават" - ми казаха и аз го сторих. Осъзнах, че ако водиш националния отбор на Испания - можеш да се треньор на всеки отбор" - каза още Морено.

Припомняме, че преди време Луис Енрике нападна остро Морено и обясни за раздялата с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички