Барселона ще трябва да се раздели с трима футболисти, за да стабилизира бюджета


Барселона ще трябва да се раздели с трима футболисти, за да стабилизира бюджета
Снимка: Getty Images

2620 0

Барселона иска да продаде трима играчи, за да събере средства и да балансира своя бюджет. Рафиня, Феран Торес и Ансу Фати са играчите, с които мениджърът Шави ще трябва да се раздели през лятото.

Каталунците трябва да продадат играчи през лятото, за да избегнат нарушение на правилата на Ла Лига и финансовия феърплей, твърди "Fichajes". Съобщава се също така, че ако Барса не продаде играчи, то няма да има правото да си осигурява услугите на нови попълнения в близкото бъдеще.

Гореспоменатите футболисти - Рафиня, Торес и Фати, не са сред любимците на мениджъра Шави и се очаква Жоан Лапорта и компания да стартират процес за намирането им на нови отбори.

Интерес към тези играчи не липсва. Рафиня бе основна трансферна цел на Арсенал през изминалото лято и се очаква "артилиеристите" да се пробват отново за бразилския нападател. Ансу Фати е сред желаните футболисти на Ерик Тен Хаг в Манчестър Юнайтед, а според мнозина и Феран Торес доста лесно би си намерил нов отбор.

Освен тези трима играчи, Барселона мисли и за заплатите си. На "Камп Ноу" са готови да се разделят с дългогодишен футболист, за да "доизпипат" бюджета за възнагражденията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички