Лео Меси и близките му се разграничиха напълно от критиките на Матиас към Барселона


Лео Меси и близките му се разграничиха напълно от критиките на Матиас към Барселона
Снимка: Getty Images

14401 0

Лагерът на Лео Меси излезе с позиция след скандалните коментари на брата на легендарния аржентинец - Матиас, по адрес на Барселона и президента на клуба Жоан Лапорта.

Те се разграничиха напълно от казаното от Матиас, заявявайки, че това е негово собствено мнение и по никакъв начин не отговаря на това на триумфиралата в края на миналата година на Световното първенство в Катар бивша звезда на каталунците.

В своя коментар Матиас отговори и на въпрос дали брат му е готов да се завърне на "Камп Ноу". Той заяви, че това е възможно, но за да се случи клубът трябва да предприеме кардинални промени, включващи отстраняването на Лапорта. Освен това, той нападна и феновете на отбора, които определи като "предатели".

В съобщението, разпространено от Тони Джунмарти, лагерът на Меси се дистанцира от казаното от Матиас. 

"Обкръжението на Меси заявява, че думите на Матиас са само и единствено лично мнение и то не трябва да бъде свързано с други, приближени до играча. Барса е изненадана и уверява, че не иска да коментира нищо", гласи написаното.

Не така обаче смята самият Лапорта, който вече предприе действия след нападките по свой адрес. Ето какво направи той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички