Резерва на Атлетик нарече Меси "глупак", ето странния отговор на звездата


Резерва на Атлетик нарече Меси "глупак", ето странния отговор на звездата
Снимка: Getty Images/Guliver

8103 0

По време на мача между Барселона и Атлетик (Билбао) в Ла Лига капитанът на каталунците Лионел Меси е имал словесна престрелка с част от резервната скамейка на гостите. Някой от тях го е обидил, на което аржентинецът е отговорил доста странно, съобщава "El Chiringuito".

Това се случва, след като в момент от мача реферът назначи пряк свободен удар заради фаул срещу Меси. Резервите на Атлетик скочили от своите места и започнали да предявяват претенции към съдията, който според тях третирал Меси като "неприкосновен".

Капитанът на каталунците е отговорил неодобрително на резервите на "баските", след което е получил следния коментар: "Затваряй си устата, глупако!". Меси обаче не си е замълчал и е казал на един от играчите на Атлетик: "Глупако, какво яде?" и е направил жест с ръка.

Точната дума, използвана от суперзвездата, е "boludo". Тя е от уличния език на Аржентина и има няколко значения, сред които "глупак" и "празнодумец". Епизодът завърши без картони за двамата. В крайна сметка Барселона спечели с 2:1. А миналата есен Меси отново използва обиди в спор по време на мач (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички