Реал Мадрид заменя Марко Асенсио със звезда на Виляреал


Реал Мадрид заменя Марко Асенсио със звезда на Виляреал
Снимка: GettyImages

2297 0

След като обяви раздялата с Марко Асенсио, Реал Мадрид вече мисли с кого да замени испанския национал, който ще поеме към френския гранд ПСЖ. Управата на "Сантяго Бернабеу" вече е хвърлила око на футболист, който се отчете с 13 попадения през изминалия сезон.

"Todofichajes" твърди, че става дума за нападателя на Виляреал - Самуел Чуквуезе. 24-годишният нигериец, чийто договор изтича след края на следващата кампания е оценяван на 20 милиона евро и мнозина вярват, че може да се превърне във футболист на "белия балет" много скоро.

24-годишният Чуквуезе се утвърди като абсолютен титуляр за "жълтата подводница" през последните четири сезона. Той пристигна през 2017 година и успя да помогне на своя отбор да вдигне трофея от Лига Европа.

Като цяло, нигерийското крило има 37 гола и 31 асистенции в 207 мача във всички състезания за Виляреал. Ако развитието му продължи подобаващо с евентуален трансфер в Реал, то той има потенциала да заформи едно от най-добрите атакуващи дуота, редом с Винисиус, който се подвизава на другия фланг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Седем души в Испания бяха наказани заради обиди към Винисиус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички