Реал Мадрид загуби преди финала и 1/2-финала, а Карло Анчелоти се зарече: Ще бъдем готови за тях


Реал Мадрид загуби преди финала и 1/2-финала, а Карло Анчелоти се зарече: Ще бъдем готови за тях
Снимка: GettyImages

3299 0

Реал Мадрид не успя да загрее по най-добрия начин за предстоящия финал за Купата на Краля срещу Осасуна (6 май), след като късно снощи (2 май) загуби гостуването си на Реал Сосиедад от 33-тия кръг на Ла Лига и почти връчи титлата на Барселона - каталунците вече имат 14 точки аванс на върха при оставащи 5 кръга до края на кампанията!

Първото полувреме на "Сан Себастиан" завърши 0:0, но в началото на второто Едер Милитао допусна груба грешка, от която се възползва Такефуса Кубо, за да открие резултата. След това Дани Карвахал бе изгонен с два жълти картона, а в 85-ата минута Андер Баренечеа оформи крайното 2:0 за Сосиедад.

"През първото полувреме се борихме, но след това подарихме гол, а и получихме червен картон. Мачът стана много сложен. Сега идва много важен момент за нас (б.р. - финала срещу Осасуна) и трябва да сме готови за него. Ако избегнем грешките, които допускаме в последно време, ще изглеждаме по-добре в следващите два мача", обясни Карло Анчелоти на пресконференцията си след поражението, визирайки и първия сблъсък с Манчестър Сити от 1/2-финалите в Шампионска лига, който ще се проведе на 9 май на "Сантяго Бернабеу".

"Това не беше най-добрата подготовка за мачовете, които ни предстоят, защото от загубите винаги боли. Вярно е, че футболистите са по-фокусирани върху Осасуна и Манчестър Сити. Със сигурност ще видите различен отбор в тези 2 двубоя. Ще бъдем готови за тях!", зарече се Татко Карло.

Попитан конкретно за грешката на Едер Милитао, от която стана 1:0 за Реал Сосиедад, треньорът на Реал Мадрид бе категоричен: "Той трябва да се събуди и то много скоро!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Олицетворение на целия ни сезон" - думите на Шави след Барселона 1:0 Осасуна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички