Реал Мадрид задържа Рамос за още две години


Реал Мадрид задържа Рамос за още две години
Снимка: Getty Images/Gulliver

1296 0

Реал Мадрид все още не са удължили договора на своя капитан Серхио Рамос. Настоящият контракт на бранителя изтича през лятото на 2021-ва година и въпреки че както „Кралския клуб“, така и испанският защитник са наясно, че е въпрос на време двете страни да си стиснат ръцете за ново споразумение, времето тече.

След загубата и отпадането на Реал Мадрид от Манчестър Сити на осминафиналите от Шампионската лига „Лос Бланкос“ са готови да променят позицията си спрямо бъдещето на Рамос и са готови да му предложат двугодишно удължаване на договора, вместо такова за една година. Реал Мадрид искаше да се действа година за година, като се има предвид възрастта на испанеца, но на базата на представянето му през този сезон и лидерските качества, които той показва във всеки един двубой, от „Кралския клуб“ ще се опитат да го задържат в рамките на следващите 3 години. Рамос е най-добре представилият се защитник на Реал Мадрид през този сезон и това бе доказано с играта на Рафаел Варан при отсъствието на капитана в двубоя срещу Манчестър Сити.

Серхио Рамос е на 34 години и със сигурност навлиза в залеза на своята кариера, но въпреки това има редица причини, поради които „Кралския клуб“ трябва да му даде това, което той желае. А ето коя известна личност бе поканена от Серхио Рамос да тренира с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички