Без нови играчи в Реал Мадрид през лятото


Без нови играчи в Реал Мадрид през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

1219 0

Сезонът за Реал Мадрид приключи с отпадането на 1/8-финалите в Шампионска лига от Манчестър Сити. Играчите на Зинедин Зидан дори са имали разговор с генералния мениджър Хосе Ангел Санчес, като по време на срещата той е обявил, че генерално клубът е доволен от представянетом въпреки незадоволителното класиране в Европа.

Освен това той е потвърдил пред тях напускането на Ареола, като е е обяснил, че клубът не е в състояние да доведат постоянен негов заместник на "Сантяго Бернабеу". Също така е допълнил, че заради кризата от коронавируса няма да има нови попълнения на "Сантяго Бернабеу". Ако има новодошли, то това ще са играчи, върнати от наем като Мартин Йодегор, Дани Себайос и Андрей Лунин.

Флорентино Перес вече на няколко пъти изрази убеждението си, че големите трансфери ще трябва да изчакат заради трудната ситуация, в която се намира целият свят. Разговорът е приключил с предупреждение към играчите, че трябва да внимателни по време на тяхната почивка, която е до 30 август, пише Marca. А кой от големите си таланти Реал отново прати под наем - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички