Реал Мадрид си връща Йодегоор още това лято


Реал Мадрид си връща Йодегоор още това лято
Снимка: Guliver/GettyImages

1455 0

Ръководството на Реал Мадрид е информирало Реал Сосиедад, че има намерение да си върне таланта Мартин Йодегоор. Норвежкият халф бе пратен на „Аноета“ под наем за две години през миналото лято, но по всичко личи, че той ще се върне в Мадрид по-рано от планираното.

Основният инициатор за неговото завръщане е треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Френският мениджър е останал впечатлен от изявите на 21-годишния футболист със „синьо-бялата“ фланелка през този сезон. Зидан иска да вземе Йодегоор не само заради представянето на норвежеца в Реал Сосиедад, а и заради притеснения относно евентуалното напускане на някои от останалите му полузащитници като Иско, Хамес Родригес и Тони Кроос.

Мартин Йодегоор не впечатли с изявите си в първия си период под ръководството на френския специалист в младежката формация на Реал Мадрид през 2015-та година. Норвежкият талант се разви доста за този период и изглежда, че е получил доверието на треньора за предстоящата кампания. Отпадането на „Кралския клуб“ от Манчестър Сити в Шампионската лига е оказало влияние и върху мисленето на Зидан, като използваната обикновено от него тройка в центъра на терена Модрич, Каземиро, Кроос не се представи на ниво на „Етихад“. А ето кой футболист на Реал Мадрид е обект на интерес от страна на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички