Реал Мадрид взима Хари Кейн от Тотнъм през лятото


Реал Мадрид взима Хари Кейн от Тотнъм през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

1271 0

Испанският шампион Реал Мадрид може да се опита да привлече нападателя на Тотнъм Хари Кейн през лятото. 27-годишният англичанин се радва на добър сезон за себе си, вкарвайки 27 гола с 16 асистенции в 40 мача за „шпорите” във всички надпревари.

Кейн има контракт с лондонския тим до лятото на 2024-а година, но се твърди, че капитанът на Англия иска да напусне, за да започне да печели купи.

Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити също се оглеждат за услугите на футболиста, който общо има 215 гола в 327 мача за тима от Северен Лондон във всички надпревари.

Според SER Deportivos, „лос бланкос” са готови да предложат оферта към Даниел Леви за нападателя през лятото. Изданието потвърждава за интереса на Реал към Ерлинг Холанд, както и звездата на ПСЖ Килиан Мбапе, но за испанците ще бъде по-лесно да купят Кейн през предстоящия трансферен пазар.

Наскоро бившият играч на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели, че смята трансфер на Кейн за много пари другаде за изключен поради блестящото развитие на Холанд и Мбапе. А по какъв начин атакуваха Моуриньо, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички