Хари Кейн иска да си тръгне от Тотнъм, за да печели трофеи


Хари Кейн иска да си тръгне от Тотнъм, за да печели трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

1415 0

Хари Кейн играе осми последователен сезон с екипа на Тотнъм в Англия, но до девети вероятно няма да се стигне. "The Athletic" съобщава днес, че английският национал иска да напусне клуба от Северен Лондон.

Хърикейн (Ураганът), както е наричан още на Острова, желае да премине в клуб, в който ще може да спечели трофеи, тъй като това не му се отдаде с Тотнъм до този момент. 27-годишният нападател реализира вчера 17-ия си гол в английската Висша лига и излезе начело в голмайсторската класация с равен брой попадения с Мохамед Салах.

Смята се, че президентът на Тотнъм Даниел Леви няма да пусне най-добрият играч на клуба за по-малко от 120 000 000 лири и със сигурност няма да иска да го продаде на пряк конкурент в английското първенство.

Това автоматично означава, че Хари Кейн може да премине само в няколко клуба, които отговарят на неговите амбиции и изискванията на ръководството на "шпорите". Перфектни кандидати за неговия подпис биха били ПСЖ, Реал Мадрид, Барселона, Ювентус или Интер.

Ако вземем предвид трансферната политика на Байерн Мюнхен, Хари Кейн е невъзможно да заиграе в германската Бундеслига, тъй като баварците не отделят големи суми за трансфери, а защо и да го правят, след като Роберт Левандовски в събота отбеляза нови три гола, този път на Щутгарт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички