Реал Мадрид смята да предложи нов едногодишен договор на своя капитан


Реал Мадрид смята да предложи нов едногодишен договор на своя капитан
Снимка: Getty Images/Guliver

976 0

15-годишният престой на Серхио Рамос в Реал Мадрид изглежда, че ще бъде продължен с още една година. В следващия месец централният бранител влиза във финалната година от настоящия си договор с испанския гранд.

Според ‘AS’ Реал Мадрид желае да продължи престоя на Рамос на „Сантиаго Бернабеу“ с още 12 месеца до 2022-ра година. 34-годишният защитник продължава да бъде титуляр в тима на Зинедин Зидан и ако подпише новия договор, той ще остане в „Кралския клуб“ след 36-тия си рожден ден. ‘AS’ добавя, че все още не е ясно дали Рамос ще приеме едногодишно удължаване на контракта, след като той прави планове да играе в американската МЛС преди да се откаже от футбола. Впоследствие испанският бранител има планове да стане треньор.

Серхио Рамос е изиграл 34 мача във всички турнири през настоящия сезон, като е вкарал 7 гола. В богатата си на трофеи футболна кариера на „Сантиаго Бернабеу“ капитанът на Реал Мадрид успя да спечели 4 пъти Испанската Ла Лига и 4 пъти Шампионската лига. А ето къде трябва да завърши кариерата си Рамос според неговия брат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички