Напрежение в Испания заради неравнопоставена програма, ето кои са ощетените отбори


 Напрежение в Испания заради неравнопоставена програма, ето кои са ощетените отбори
Снимка: Guliver/GettyImages

1102 0

В Испания възникна леко напрежение, след като стана ясна програмата за подновяването на Ла Лига. А причината е, че някои клубове се чувстват ощетени от нея. Както е известно, остават да се изиграят още 11 кръга преди края на сезона, като ще бъде доста натоварено за отборите.

Мадридското издание AS акцентира върху първите 4 кръга, като някои отбори ще трябва да изиграят 4 двубоя за 10 дни, докато други имат предимство и ще ги изиграят за 15 дни.

Най-големите губещи са Атлетико Мадрид, Атлетик Билбао, Виляреал и Леганес. Тези четири тима имат най-малко време за почивка между първия и четвъртия кръг на първенството след рестартирането му, а това налага почивка от едва два дни между мачовете.

 Най-дълга почивка ще има Бетис, тъй като севилци ще изиграят същия брой мачове, но през 15 дни - от 11 юни до 25 юни.Двата претендента за титлата Реал Мадрид и Барселона са в еднакво положение, като ще изиграят 4-те мача за 11 дни. А ще бъде ли готов Лионел Меси за първия мач на Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички