Контузеният Лука Йович вбеси всички в Реал Мадрид чрез... една снимка


Контузеният Лука Йович вбеси всички в Реал Мадрид чрез... една снимка
Снимка: Getty Images/Guliver

2089 0

"Лука Йович продължава да привлича повече внимание върху себе си с изявите си извън терена, отколкото с тези на игрището" - възмущава се испанското престижно издание "AS". Този път повод за недоволство от сръбския нападател в Реал Мадрид стана снимка, която той качи.

На нея се е прегърнал със свой приятел, с когото приготвят барбекю. В момента Йович лекува контузия, за която са го предупредили, че е най-добре да си почива и да не натоварва много крака си. Освен това, предвид хранителния режим, на който са всички в "кралския клуб", храната също не се харесала на хора от клуба.

"Протоколът за социална дистанция също не е спазен", допълва още изданието. Предвид и скандалът с прибирането му в Сърбия по време на изолацията, в Реал не са никак очаровани от нападателя, който така и не показа добри игри с "бялата" фланелка.

А иначе снимката бе бързо изтрита от Йович, като не е ясно дали от Реал Мадрид са го принудили за това, или просто е бил посъветван от свои близки. Тя обаче бързо обиколи социалните мрежи и можете да я видите по-долу. A завръща ли се Ашраф Хакими в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички