Реал Мадрид подготвя сделка за 1 милиард евро за подписа на Килиан Мбапе


Реал Мадрид подготвя сделка за 1 милиард евро за подписа на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

2246 0

Реал Мадрид започва да е убеден, че Килиан Мбапе ще се присъедини към тях следващото лято. Играчът е ядосан на ПСЖ и иска да напусне Франция. Според La Gazzetta dello Sport,  Лос Бланкос са готови да платят 1 милиард евро за нападателя. Флорентино Перес е убеден, че това е стратегическа сделка, която може да консолидира Мадрид за бъдещето.

Според италианските медии "кралете" са разгледали договора на играча, който ще бъде 630 милиона евро за четири сезона, и е готов да го плати. Те също така ще платят 150 милиона евро като трансферни такси и знак за бонус плюс комисионни. Общата сума ще бъде около 1 милиард евро за четири сезона.

В Реал са притеснени за Карим Бензема, който е на 35 години и е контузен доста през този сезон. Малко са нападателите от световна класа, които биха се вписали в проекта на Мадрид и Перес е убеден, че Мбапе е единственият отговор за осигуряване на спортното бъдеще на клуба.

Нападателят иска да говори с ПСЖ след Мондиал 2022, за да изясни ситуацията си. Той смята, че подновяването му е грешка и иска да напусне, като сега се надява, че няма да го затруднят да си тръгне. Той ще се опита да спечели Шампионската лига с ПСЖ този сезон, за да завърши на високо ниво.

В предаването "Точно попадение" специалистите от SportLive.bg коментираха изборите, които Мбапе направи в последната година и едно е ясно - ако иска да стигне до висотите на Меси и Роналдо, той трябва да напусне Франция (ВИДЕО). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички