Реал Мадрид ще играе без публика, дори и ако позволят на феновете да посещават мачове


Реал Мадрид ще играе без публика, дори и ако позволят на феновете да посещават мачове
Снимка: Getty Images/Gulliver

1206 0

Отборът на Реал Мадрид няма да позволи на своите фенове да посещават мачове на „Естадио Алфредо Ди Стефано“ през този сезон, дори и ако привържениците получат разрешение да посрещават срещите. „Лос Бланкос“ ще играят на стадиона, който се намира на тяхната тренировъчна база Валдебебас, тъй като в момента се извършва ремонт на „Сантиаго Бернабеу“.

Заради значителното намаляване на случаите на новозаразени и починали от коронавирус в Испания съществува вариант, при който феновете ще получат разрешение да бъдат по стадионите преди края на сезона. Въпреки това, Реал Мадрид не смята да допуска привърженици на техните мачове, докато отборът не се върне обратно на „Сантиаго Бернабеу“ през септември или октомври. Така че дори стадиони като „Камп Ноу“ и „Уанда Метрополитано“ да бъдат пълни на 30 процента преди края на кампанията, „Ди Стефано“ ще остане празен.

Очаква се правителството да реши дали ще бъдат допускани хора по стадионите и колко на брой ще са те. Испанската Ла Лига ще бъде подновена в утрешния ден с дербито между Севиля и Бетис. А ето кой футболист отпада от сметките на Зинедин Зидан при подновяването на Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички