Реал Мадрид се раздели със Солари и обяви новия си треньор


Реал Мадрид се раздели със Солари и обяви новия си треньор
Снимка: Guliver/GettyImages

4240 0

Реал Мадрид официално обяви новия си треньор. Както и по-рано днес бе обявено от испанските медии, това е Зинедин Зидан, който се завръща на поста 9 месеца, след като напусна "Сантяго Бернабеу".

Договорът на французина е до лятото на 2022 година, като в 21 часа българско време е насрочена и пресконференция със Зизу. От клуба уточняват, че след раздялата с досегашния наставник Сатниаго Солари му е предложено да остане част от клуба, но не се уточнява с каква функция. "Реал Мадрид оценява работата на Сантяго Солари, ангажираността и лоялността, която той винаги е показвал", написаха от "белия балет".

Припомняме, че при първия си престой Зидан си тръгна от клуба, след като спечели три последователни Шампионски лиги. След това Реал изпадна в тежка криза, като отпадна на 1/8-финалите в турнира, а и е аут от борбата за титлата в Ла Лига.  Докато Зизу ръководеше „балета“, отборът спечели общо 9 трофея, сред които и титла в Примера.

Съвсем доскоро се считаше друг специалист за фаворит да поеме Реал - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички