Рамос в интервю пред себе си: Ние, играчите, сме основните отговорници


Рамос в интервю пред себе си: Ние, играчите, сме основните отговорници
Снимка: Getty Images/Guliver

2318 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос даде интервю пред себе си и отговори на въпроси, които смята, че вълнуват всички фенове на тима. Испанският национал публикува мислите си в социалните мрежи и обеща, че ще се завърнат на славния път.

"Като футболисти обичаме да говорим на терена, но през този сезон това не се получава. Последните събития бяха ужасяващи и не искам да се крия. Ние, играчите, сме основните отговорници и аз, като капитан, съм най-отговорен. Точно за това мисля, че най-честният начин да отговоря на въпроси е, като ги посоча директно", започна Рамос и продължи с интервюто.

Беше ли жълтият картон в Амстердам грешка? - Абсолютно и поемам вината на 200%.

Защо го направих? - Понякога вземаме решения за доброто на отбора, но не ми мина през ума, че сблъсъкът може да се развие така. Решението бе взето в хода на мача. 

Защо записвах документалния филм? Има договорености, които трябва да се спазват и никога не съм си представял, че срещата ще се развие по този начин. Записът беше спрян, когато мачът не тръгна добре за нас.

Дали съм се карал с президента в съблекалнята? - Тези проблеми се обсъждат и се решават там. Няма проблем в това и всички имаме еднакъв интерес и това е Реал Мадрид.

Дали съм се обръщал към съотборниците и съм ги критикувал? - Винаги си говорим и се мотивираме в съблекалнята, но по градивен начин.

Дали съм се карал с Марсело? - Да, разменяме реплики във всяка тренировка. Това е част от работата под напрежение. Но е анекдот като всички други, които се случват ден след ден. Марсело ми е като брат.

Защо пътувах до Валядолид? - Защото искам да съм близо до съотборниците си и да ги подкрепям.

Какво се случва с треньора? - Решенията не са наши и не се бъркаме. Имаме голям респект към тази позиция и винаги подкрепяме треньора на Реал Мадрид.

"Тези отражения са в резултат на много разочароващ сезон, но няма да позволим провалите да ни спрат, щом и успехите не ни спряха. Наш дълг е да продължим да работим. Трябва да помним, че сме щастливци да играем в Реал Мадрид и да сме част от историята. Реал Мадрид беше и винаги ще бъде Реал Мадрид. Ничие име не създава легендата за клуба, а всички я пишем заедно. Трябва да работим за бъдещето и да върнем надеждата", завърши Рамос.

А кой е считан за големия фаворит да поеме Реал Мадрид - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички