В Испания: Зинедин Зидан се завръща в Реал Мадрид


В Испания: Зинедин Зидан се завръща в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2560 0

Испанските медии съобщиха дългоочакваната новина за всички фенове на Реал Мадрид, а именно кой ще бъде новият треньор. Това ще е Зинедин Зидан, съобщава спортната програма Jugones, а новината бе потвърдена и от Marca, и AS.

Според тях по-късно от Реал ще обявят и официално, че Зизу ще замени Сантиаго Солари. А утре или в сряда ще проведе първата си тренировка. Според Marca Солари бил наясно, че ще се раздели с "белия балет". По-рано в понеделник специалистът се сбогувал с всички на Валдебебас.

Клубната управа била на мнение, че положението, в което е изпаднал тимът сега е нетърпимо и е назрял моментът за промени. Идеята на клуба е обаче да остане по някакъв начин свързан с клуба.

Припомняме, че Зидан напусна "Сантяго Бернабеу" само преди 9 месеца, след като спечели три последователни Шампионски лиги. След това Реал изпадна в тежка криза, като отпадна на 1/8-финалите в турнира, а и е аут от борбата за титлата в Ла Лига.  Докато Зизу ръководеше „балета“, отборът спечели общо 9 трофея, сред които и титла в Примера.

А капитанът на отбора Серхио Рамос даде интервю пред себе си, в което говори по всички горещи теми - ето и думите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички