В Испания и Англия са сигурни, че Моуриньо поема Реал Мадрид до дни


В Испания и Англия са сигурни, че Моуриньо поема Реал Мадрид до дни
Снимка: Guliver/GettyImages

2800 0

Все повече и повече се коментира около новината, че Жозе Моуриньо ще бъде новият треньор на Реал Мадрид. Сезонът на "белия балет" е напълно провален, като тимът няма шанс за никакъв трофей през кампанията.

"Кралския клуб" стартира сезона начело с Хулен Лопетеги, който замени напуснали Зинедин Зидан. Бившият треньор на Испания обаче не издържа дълго и бе заменен от Сантиаго Солари. В момента бившият играч на клуба също не се справя според очакванията и това довежда до слуховете за неговата смяна с Жозе Моуриньо, които се появиха още през миналата седмица.

Медиите в Англия и Испания са сигурни, че в близките дни Специалния ще поеме тима от "Сантиаго Бернабеу". Той ще има договор до края на сезона, а след това ще стане ясно дали ще поеме тима за следващите три години със заплата от 18 милиона евро на сезон.

МОУ ГОНИ ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИ НА РЕАЛ МАДРИД ЩОМ СЕ ЗАВЪРНЕ

В Испания пишат още, че има шанс и Зинедин Зидан да се завърне в клуба, но французинът е обявил, че ако отново поеме "белия балет", то това ще стане чак от лятото, а не от средата на кампанията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички