Реал Мадрид отново поглежда към Хари Кейн, за да реши проблемите в атака


 Реал Мадрид отново поглежда към Хари Кейн, за да реши проблемите в атака
Снимка: Getty Images/Guliver

1574 0

Реал Мадрид все е в търсене на голова машина, след като се провали в предишните си трансфери. Според Mundo Deportivo звездата на Тотнъм Хари Кейн все още е вариант за "белия балет".

И докато се счита, че Ерлинг Холанд е приоритет за мадридчани за подсилване на атаката, то и английският национал все още не е отписан. Кейн е свъзрван с преминаване на "Сантяго Бернабеу" още от напускането на Кристиано Роналдо, но тогава "шпорите" нямаха никакво намерение да се разделят с голямата си звезда.

Изглежда обаче, че от Реал отново са се върнали към нападателя, след като заяви, че не изключва възможността да напусне лондонския клуб. "Ако не чувствам, че израстваме като отбор, че се движим в правилната посока, то аз няма да остана на едно място просто така. Аз съм амбициозен играч", написа английският национал в социалните мрежи.

През настоящия сезон 26-годишният Кейн изигра 25 мача от английското първенство и Шампионска лига, в които вкара 17 гола. Нападателят е възпитаник на "шпорите", а в първия отбор играе от 2011 г. Общо той има 181 гола в 278 мача за "шпорите". За националния отбор на Англия той е записал 45 мача, в които е вкарал 32 гола. А кой друг голям отбор е готов да го приветства вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички