Реал Мадрид се отдалечава от Погба, той ще уговаря Солскяер за трансфер


Реал Мадрид се отдалечава от Погба, той ще уговаря Солскяер за трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

7801 0

Реал Мадрид съвсем губи предимството си за привличането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. В началото на лятото "белия балет" се считаше за големия фаворит за французина, но вече ситуацията се е променила. 

Халфът е твърдо решен, че ще напусне "червените дяволи" още това лято, но все по-вероятно изглежда да се завърне в бившия си отбор - Ювентус. Преди няколко седмици играчът обяви, че е готов за ново предизвикателство, но от Юнайтед все пак са решили, че ще се опитат да го задържат, а от утре започва и подготовката на отбора.

А за предсезонното турне на отбора, което започва на 7 юли, Погба иска вече да е с новия си отбор. В тази връзка Погба ще проведе разговор със Солскяр веднага след връщането си от отпуск. 26-годишният французин се надява, че Солскяр няма да иска да държи нещастен играч в състава си и ще посъветва изпълнителния директор Ед Уудуърд да намали цената на Погба на 120 млн. паунда, което е по-реалистична сума.

По-рано това лято стана ясно, че друга трансферна цел на Реал иска да продължи кариерата си във Висшата лига, като дори има предпочитания в кой отбор. Повече по темата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички