Обрат: От Тотнъм вече сами предлагат Ериксен на Реал Мадрид


Обрат: От Тотнъм вече сами предлагат Ериксен на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

6567 0

Голям обрат претърпя ситуацията около Кристиан Ериксен. Реал Мадрид се отказал официално от идеята си да привлече датския полузащитник на Тотнъм, съобщи Marca.

Футболистът бе силно желан от "белия балет" и през миналото лято, но още тогава от английския тим се опитаха да изнудят мадридчани за огромна сума пари. Година по-късно президентът на "шпорите" Даниел Леви се е свързал с ръководството на "Кралския клуб", за да предложи сделка, но е получил отрицателен отговор.

Ериксен отказа да продължи договора си с "шпорите" и клубът има интерес да го продаде сега, за да не го загуби без пари. Първоначално от Тотнъм искаха около 150 млн. евро за своя играч, но вече са съгласни да приберат и само 70 млн. евро. Реал все пак следи ситуацията и може да закупи датчанина, ако не успее да привлече в състава си Пол Погба или Дони ван де Бек.

По-рано това лято стана ясно, че самият Ван Де Беек иска да продължи кариерата си във Висшата лига, като дори има предпочитания в кой отбор. Повече по темата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички