Звезда на Аякс се цели в трансфер в Тотнъм или Манчестър Юнайтед


Звезда на Аякс се цели в трансфер в Тотнъм или Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

8760 0

В хода на сезона футболните фенове имаха възможността да се насладят на невероятния футбол, който тимът на Аякс играеше. Отборът без проблем спечели титлата и Купата в Холандия, но това, което привлече погледите, бе серията им от успехи в Шампионска лига.

Тимът, който тръгна от третия предварителен кръг на надпреварата, стигна до 1/2-финал, а във фазата на директните елиминации отстрани шампионът Реал Мадрид и друг от големите фаворити - Ювентус. Амстердамският гранд бе на крачка от това да стигне финал в надпреварата, но допусна гол в последната секунда от продължението срещу Тотнъм и по този начин бе спрян в 1/2-финалите.

Играчите на Ерик Тен Хаг обаче привлкоха сериозен интерес от европейските грандове, а Дони Ван де Беек е един от най-желаните футболисти на пазара. Според холандският журналист Ван Дер Краан, единственото желание на играча е да заиграе в английската Висша лига, където предпочита да стане част от тимовете на Тотнъм или Манчестър Юнайтед.

Ако се сбъднат прогнозите на изданията в Европа, то тимът на Аякс може да спечели умопомрачителна сума от продажбата на свои играчи. Колко е точната сума може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички