Реал Мадрид се опитва да привлече Илайш Мориба от Барселона?


Реал Мадрид се опитва да привлече Илайш Мориба от Барселона?
Снимка: Getty Images

1748 0

Към дадения момент преговорите между Барселона и халфа Илайш Мориба са в задънена улица, съобщава Goal.com. На "Камп ноу" подозират, че зад това стои големият им конкурент Реал Мадрид. Каталунците предполагат, че мадридчани се опитват да привлекат играча. Представителите на гвинееца обаче отричат това.

Мориба има договор с Барселона до 2022 година. От клуба са му съобщили, че няма да му позволят да се включи в лятната подготовка на отбора, ако не подпише нов контракт.

На "Камп Ноу" са твърдо решени да попречат на младия халф да премине в Реал, въпреки че в момента такава сделка се смята за малко вероятна. През миналия сезон Мориба изигра 14 мача в червено-синята фланелка, в които вкара 1 гол и даде 2 асистенции.

Вижте и кои са силните страни на новото попълнение на Барселона Мемфис Депай.

 

Приятелката на Григор Димитров Лолита Османова е отрекла слуховете, че с тенис звездата са се разделили. Красавицата е сторила това в разговор на живо с фенове в Instagram, пише "24 часа". Тя е заявила, че двамата са още заедно.
Османова е съобщила, че Димитров се чувства отлично физически и бтренира нормално. Както е известно, българин ът приключи участието си на "Ролан Гарос" в първи кръг, след като не доигра мача си с Маркос Гирон заради контузия в кръста.
Лолита е обявила също така, че няма да пътува с тенисиста в Атланта, Вашингтон и Торонто, но смята да бъде до него в Синсинати и на Откритото първ

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички