Диего Симеоне ще бъде най-щастливият човек от завръщането на Антоан Гризман в Атлетико Мадрид


Диего Симеоне ще бъде най-щастливият човек от завръщането на Антоан Гризман в Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

1852 0

Бъдещето на Антоан Гризман изглежда все по-близо до "Уанда Метрополитано" и бившия му клуб Атлетико Мадрид. Барселона има нужда да се отърве от него и огромната заплата, която получава, за да може да пренасочи средствата в друга посока.

Според едни информации, като част от такава сделка каталунците ще привлекат Саул, а според други - Жоао Феликс. При всички положения завръщането на Гризман се очаква да стане факт до броени дни, а един човек ще бъде много доволен от този развой на събитията...

Разбира се, става въпрос за треньора на "дюшекчиите" Диего Симеоне, който според испанските медии няма търпение да тренира отново национала на Франция.

Чоло и Антоан работеха заедно между 2014-та и 2019-та година и за този период от време спечелиха Суперкупата на Испания, Лига Европа и Суперкупата на Европа. Симеоне смята, че Гризман ще се сработи много добре с Луис Суарес на върха на атаката.

През сезон 2019/20 двамата отбелязаха общо 36 гола на "Ноу камп" - 21 бяха дело на уругваеца, 15 на французина. Опитният наставник на Атлети е убеден, че с Гризман отборът ще има сили да се бори за защита на титлата си от Ла Лига, която спечели през пролетта на 2021-ва година!

В ТОЗИ МАТЕРИАЛ ще откриете 7 причини защо Саул е перфектен избор за Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички