Интер вече знае кого ще привлече, ако се раздели с Лаутаро Мартинес


Интер вече знае кого ще привлече, ако се раздели с Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

3560 0

Една от най-апетитните хапки на трансферния пазар е нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес. Аржентинецът е една от най-големите цели на Барселона, като "нерадзурите" вече се подготвят за резервен план, ако напусне. Италианският тим може да се подсили с нападателя на Арсенал Пиер-Емемрик Обамеянг, като от клуба вече са се свързали с габонския нападател.

Договорът на играча с Арсенал е до 2021 година, а Обамеянг отказва да го поднови, тъй като не смята, че мечтите му и амбициите му са осъшествими при лондончани. В началото на юли откупуващата клауза на Мартинес е в размер на 111 млн. евро и именно тогава се очаква каталунците да се възползват и да подпишат с аржентинеца.

През настоящия сезон 22-годишният Мартинес взе участие в 21 мача от италианското първенство, в които вкара 11 гола и асистира за един. Контрактът му с клуба е до лятото на 2023 г. А ето какво смятат от Интер за евентуалното напускане на нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички