Реал Мадрид посочи нидерландски ас за наследник на Карим Бензема?


Реал Мадрид посочи нидерландски ас за наследник на Карим Бензема?
Снимка: Getty Images

7456 0

Легендата на нидерландския футбол - Рене ван де Керкхоф, заяви, че Реал Мадрид има намерение да привлече звездата от Световното първенство по футбол в Катар - Коди Гакпо, като наследник на Карим Бензема в атаката на тима.

Говорейки в своя подкаст, Ван де Керкхоф заяви, че Гакпо може да се отправи към "Сантиаго Бернабеу". Той сподели: "Имам надеждни испански източници, които съобщават, че Реал иска да вземе Коди Гакпо за наследник на Бензема".

Според мнозина - французинът е в залеза на своите най-добри дни като футболист и въпреки спечелената от него "Златна топка" през октомври, очевидно е, че не може да продължи да играе на това ниво твърде дълго.

Междувременно Гакпо от ПСВ може да се превърне във вариант за "лос бланкос". Нападателят навлиза в разцвета на кариерата си и не спира да бележи попадения в Ередивизи.

От началото на изминалия сезон Гакпо е вкарал 21 попадения и е направил 25 асистенции в 41 мача в лигата. Тези цифри също така подчертават способността му и да играе като плеймейкър.

Не се знае обаче каква цена ПСВ би поставил на Гакпо, особено след Мондиал 2022. Младокът вкара в три от петте мача, в които страната му игра преди отпадането от Аржентина на четвъртфиналите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал връща защитник на "Бернабеу"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички