Реал Мадрид с тотален "римейк" на миналото - хвърлят се за поредна звезда от Мондиал


Реал Мадрид с тотален "римейк" на миналото - хвърлят се за поредна звезда от Мондиал
Снимка: Getty Images/Guliver

4806 0

Реал Мадрид за пореден път проявява интерес към вратар след световно първенство по футбол. Оказва се, че от "кралския клуб" са си харесали страж по време на Мондиал 2022 в Катар, съобщава испанското издание Defensa Central.

Става въпрос за националния страж на Мароко - Ясин Бону, който с безапелационните си изяви помогна на аутсайдерите за достигането на полуфиналите в надпреварата, след като в елиминационната фаза бяха елиминирани последователно Испания и Португалия.

Това, както и изявите му за клубния Севиля, са впечатлили ръководството на Реал Мадрид, което проучва възможността за привличането на африканеца на "Сантяго Бернабеу".

По този начин Бону би се превърнал в резерва на Тибо Куртоа, който е твърд титуляр за "белия балет" и имаше големи заслуги във финала на Шампионска лига през миналата кампания. Второто място обаче се очертава да се освободи, след като Андрий Лунин може да бъде пратен под наем в друг тим.

Според информациите, спортният директор на Севиля Рамон Родригес Вердехо – Мончи, е отворен за преговори при евентуална оферта, но клубът не би се разделил с Ясин Буну за по-малко от 30 милиона евро.

Припомняме ви, че Реал Мадрид се подсили с бившия си страж Кейлор Навас и настоящият - Тибо Куртоа, именно след последователните надпревари през 2014 и 2018 г. 

Вижте каква гавра си направиха феновете на Мароко с Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички