Реал Мадрид пожела Джуд Белингам от Дортмунд, Ливърпул и Челси са в спора


Реал Мадрид пожела Джуд Белингам от Дортмунд, Ливърпул и Челси са в спора
Снимка: Getty Images

2210 0

Реал Мадрид направи Джуд Белингам своя трансферна цел №1 за следващото лято, съобщава Marca. 19-годишният полузащитник на Борусия Дортмунд настоя, че ще остане в клуба от Бундеслигата още един сезон. Европейските елитни клубове вече се подготвят да се опитат да привлекат един от най-талантливите тийнейджъри в световния футбол.

Ливърпул са отдавнашни почитатели на звездата на Дортмунд и се смята, че го ценят изключително високо. Манчестър Сити е свързван с него, въпреки че току-що подписа с халф от Лийдс - Калвин Филипс. И Челси също наскоро се включи в лова за английския национал.

Сега, според изданието, Реал Мадрид също го е идентифицирал като трансферна цел. Карло Анчелоти вече планира отбора си след легендарното трио в полузащитата Лука Модрич , Тони Кроос и Каземиро. Те имат талантлива млада кръв, която чака възможността за изява - Феде Валверде, Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени. Кралете продължават да искат да подпишат с Белингам, тъй като вярват, че той може да бъде "идеалният играч при преходите".

Шефовете на Мадрид вече гледаха мача на Белингам за Дортмунд. Остава да се види дали ще успеят да го насърчат да пренебрегне Висшата лига в замяна на игра на Бернабеу.

Белингам вкара 10 гола и направи 18 асистенции в 90 мача за Дортмунд, откакто пристигна от Бирмингам през 2020 г. Въпреки че току-що е навършил 19 години, той вече има 15 мача за националния отбор на Англия.

Вижте още: Белингам пенсионира съдията на Борусия (Д)-Байерн (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички