18-годишен "сложи Стойчо в малкия си джоб": "Пенсионира" съдията от Борусия (Д) - Байерн (ВИДЕО)


18-годишен "сложи Стойчо в малкия си джоб": "Пенсионира" съдията от Борусия (Д) - Байерн (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

20497 0

Преди няколко дни в родния футбол се зароди минискандал след интервю на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, в което нападна Лудогорец, Левски, съдиите и други. Казано на шега, явно звездата на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам се е мотивирал от това и дори "задмина" Стойчо.

18-годишният футболист не остана никак доволен от съдията на мача в дербито срещу Байерн Мюнхен, загубено с 2:3. Най-големите претенции на играчите в жълто бяха за отсъдената дузпа от Феликс Цвайер за игра с ръка на Матс Хумелс в наказателното поле. След двубоя пък Белингам отсече, че не може да се очаква друг от рефер, участвал в уговаряне на мачове.

"Е, за мен това не е дузпа. Хумелс дори не гледа към топката, той се бори, за да стигне до нея, тя го докосва. Не мисля, че той изобщо гледа към топката. Можете да видите и много от другите решения в срещата. Дава се най-големият мач в Германия на съдия, който е участвал в уговаряне на мачове преди. Какво очаквате?" - заяви дръзко младият Белингам.

В крайна сметка чрез дузпата баварците вкараха третия си гол в срещата и оформиха крайното 3:2 в тяхна полза. С това се потвърди и чудовищната статистика на Байерн Мюнхен срещу Борусия (Дортмунд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички