Реал Мадрид започва да изслушва оферти за нереализирал се на "Бернабеу"


Реал Мадрид започва да изслушва оферти за нереализирал се на "Бернабеу"
Снимка: Getty Images

1424 0

След като отпрати Лука Йович, отборът на Реал Мадрид може би ще се раздели и с белгийската си звезда в нападението - Еден Азар. Футболистът не успя да разгърне пълния си потенциал в испанската столица и навярно  сега ще продължи кариерата си другаде.

Управата на "лос бланкос" има готовност да изслушва оферти за футболиста, твърди изданието "Relevo". Ако до евентуална сделка не се стигне, то Карло Анчелоти е излязъл с план как ще използва белгиецът през следващата кампания. Приоритет обаче е продажбата на Азар.

Белгиецът се присъедини към Реал след сделка на стойност 100 милиона евро през 2019 г. Там се очакваше той да се превърне в идеалният заместник на Кристиано Роналдо, но уви това не се случи.

Контузии съпътстваха престоя на Азар в Мадрид и му попречиха сериозно да си върне формата, която показваше в английския Челси. Нападателят се радваше на успехи с екипа на Реал, но не и на индивидуални такива. 

Контрактът на Азар изтича в края на сезон 2023/24, а има информация, че който иска да придобие правата му ще трябва да плати близо 20 милиона на мадридчани.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Много скоро ще се реши съдбата и на Марко Асенсио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички